Dieren

Opticimage

fotografie

Dieren in het wild fotograferen is altijd een grote uitdaging, deze dieren doen namelijk precies wat zij willen en gaan absoluut niet even poseren.


Door veel geduld, kijken naar het gedrag en maar vaak genoeg met de camera op pad te gaan heb ik toch een kleine mooie selectie aan dieren vast weten te leggen.


Kijk voor meer voorbeelden op: Wilde dieren

Heb je een huisider dat je graag op de foto wilt zetten?


Als je interesse hebt in een fotoshoot dan begint het met een e-mail van jouw kant. In deze e-mail zet je je adres, wat je voor ogen hebt en of er bijvoorbeeld een bepaalde deadline aanzit (bijvoorbeeld als je het cadeau wilt doen voor een verjaardag). Graag ook even vermelden om hoeveel dieren of andere onderwerpen het gaat.


Naar aanleiding van jouw e-mail maken we dan een afspraak. Houd er rekening mee dat op de afgesproken dag het weer wel mee moet werken en de afspraak altijd onder voorbehoud is…


De shoot zelf:

Voor de shoot bedenk je zelf wat jij graag wilt: binnen, buiten? Slapend, of misschien speels? Met de hond naar het bos of strand?


Voor de mooiste foto’s houd ik graag een bepaalde volgorde aan:

   • standfoto’s en portretfoto’s   

   • speelse foto's

   • foto’s in het water


Het is niet gezegd dat we bovenstaande type foto's tijdens jouw shoot kunnen doen, maar heb je een of twee hiervan in gedachten dan doen we het op bovenstaande volgorde.


Ik reken 1,5 uur per shoot, duurt dit veel langer dan ben ik helaas genoodzaakt om extra te rekenen.


Kosten fotoshoot:


Een shoot van anderhalf uur € 50

Verlenging shoot € 25 -? (dit is afhankelijk van de tijd)


Na een fotoshoot duurt het ongeveer 2 weken voor je de foto’s krijgt. Je krijgt van mij een DVD of CD met daarop rond de 30 foto’s in groot formaat. Hier kan je dan mee doen wat je wil, de kwaliteit is ook ruim voldoende voor bijvoorbeeld een canvas van 1 meter.


Ik heb ten alle tijde het volledige recht over de foto's en zal ze gebruiken zoals mij uitkomt (bijvoorbeeld hier op de website of op de facebookpagina).


Heb je nog vragen? Stuur me gerust een e-mail!