Paarden

Opticimage

fotografie

Hoe gaat het in z’n werk?


Als je interesse hebt in een fotoshoot dan begint het met een e-mail van jouw kant. In deze e-mail zet je je adres, wat je voor ogen hebt en of er bijvoorbeeld een bepaalde deadline aanzit (bijvoorbeeld als je het cadeau wilt doen voor een verjaardag). Graag ook even vermelden om hoeveel paarden of andere onderwerpen het gaat.


Naar aanleiding van jouw e-mail maken we dan een afspraak. Houd er rekening mee dat op de afgesproken dag het weer wel mee moet werken en de afspraak altijd onder voorbehoud is…


De shoot zelf:

Voor de shoot bedenk je zelf wat jij graag wilt: moet je paard knotten in? Welk dekje? Bandages?

Leg alles wat je wilt gebruiken klaar voordat ik kom en zorg dat je paard volledig getoiletteerd klaar staat.


Voor de mooiste foto’s houd ik graag een bepaalde volgorde aan:

   • standfoto’s en portretfoto’s   

   • rijfoto’s

   • foto’s in het water


Het is niet gezegd dat we bovenstaande type foto's tijdens jouw shoot kunnen doen, maar heb je een of twee hiervan in gedachten dan doen we het op bovenstaande volgorde.


Ik reken 1,5 uur per shoot, duurt dit veel langer dan ben ik helaas genoodzaakt om extra te rekenen.


Kosten fotoshoot:


Een shoot van anderhalf uur € 50

Verlenging shoot € 25 -? (dit is afhankelijk van de tijd)


Na een fotoshoot duurt het ongeveer 2 weken voor je de foto’s krijgt. Je krijgt van mij een DVD of CD met daarop rond de 30 foto’s in groot formaat. Hier kan je dan mee doen wat je wil, de kwaliteit is ook ruim voldoende voor bijvoorbeeld een canvas van 1 meter.


Ik heb ten alle tijde het volledige recht over de foto's en zal ze gebruiken zoals mij uitkomt (bijvoorbeeld hier op de website of op de facebookpagina).


Heb je nog vragen? Stuur me gerust een e-mail!


Al vele jaren ben ik zelf actief ruiter en menner. Daardoor weet ik dat elk paard bijzonder is en een eigen uitdrukking en karaktertrekken heeft. Die uitdrukking en het karakter vastleggen is precies wat ik doe.

Jouw paard zoals het is!


Kijk voor meer voorbeelden op: Portfolio Paarden